lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

SunShine-shopping!

Edistymistä! Olen ottanut tukevan otteen ufoksi muotoutuneista Kuuran kosketus -sukista. Purin jo lähes kantapäävaiheen saavuttaneen toisen sukan, koska siitä oli tulossa kapeampi kiristyneen käsialan vuoksi. Nyt olen jo puolessa välin uutta vartta ja työ on edistynyt mukavasti. :o) Aion tänään neuloa ainakin varren kokonaisuudessaan.

Kesälomallahan kuuluu hemmotella itseään, eikö? Tässä hieman lomaostoksia Vihreästä Vyyhdistä sekä taustalla olevat lobeliat Hakaniemen torilta.


Kristiina oli poikennut Suomalaisen kirjakaupan alessa ja kertoi siellä olevan myös käsityökirjoja runsaasti. Poikkesinpa minäkin Suomaiseen ja mukaani tarttui tämä. Varsinaisesti minulla ei kyllä olisi tarvetta tälle kirjalle, mutta mielestäni näin kauniin kirjan kuuluu asustaa myös minunkin hyllyssäni.
Kirjaa selatessani inspiroiduin tästä tyynystä kovin. Minulla on jonkin verran Novitan Sardinia lankaa luonnonvalkoisena ja ajattelin, että se saattaisi sopia tämän tyynyn neulomiseen. Ensin ajattelin neulovani omani ja avokin nimen alkukirjaimilla tyynyt, epäilen kuitenkin lankaa olevan tarpeeksi kahteen tyynyyn. Niinpä ystäväni lapsi todennäköisesti saa joululahjaksi tällaisen tyynyn. (Jo vain, joululahjoja on suunniteltu jo ahkerasti)

Joululahjoista puheen ollen, tässä keväällä kutomaani pellavaa. Tästä n. 4,2 metristä on tulossa pyyhkeitä pukin konttiin. Onneksi eivät lahjan saajat täällä luuraile.

Ei kommentteja: