tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Reissuneulontaa

Ajomatkat mökille ja takaisin on mukava hyödyntää neuloen. Söpöstelykassista jäi lankaa vaikka kuinka ja päätin tehdä kassin saajalle vielä tällaisen huivin. Olin ajatellut askartelevani kassiin Cernitistä napin. Valmis sydän-nappi tahtoi kaupasta mukaani, joten muovailut jäivät tältä erää. Huiviin kiinnitin silitettävän sydän- merkin, kuuluvatpahan nyt samaan sarjaan. :0)

Kassi ja huivi

Lanka: Novita Tennessee, kassissa myös Novita Tango Fani
Koukku ja puikot: Koukku 3,5 mm ja puikot 2,5mm
Kassin malli: Oma
Huivin malli: Johanna Pajakoski, Fifi- huivi ~Ulla 01/04

Aino-ponchosta jäi myös kerän loppu lankaa yli. Aino on ihanan pehmeää ja halusin kokeilla sitä pipoon, josta reunat rullaantuvat. Hikisesti lanka riitti, mutta piposta tuli sopiva. Jälkiviisaus on pahasta, olisinkin halunnut neuloa alkuun sisäkaistaleen puuvillalangasta. Kaikki pipothan kutittavat minua. Tällaisenaan pipo on kyllä muuten sopiva, jokseenkin kuitenkin harva ettei tuulella oikein lämmitä. Pitäisikö tähän nyt laittaa vaikkapa trikoosta vuori tai jonkinlainen kaistale? Rullautuvat reunat saavat nyt jäädä unholaan, haluaisin kuitenkin tehdä pipon jota käytän.

Aino- pipo
Lanka: Novita Aino

Puikot: 6 mm

Malli: Oma

Lisään vielä tänne omaan blogiinkin talteen nämä valmistuneet Fufotyöt.
Vihdoinkin nämä Kuurankosketus- sukat ovat valmiit. Näissähän opettelin tiimalasikantapään. Ensimmäisestä kantapäästä tuli hieman reikäinen kaikesta yrittämisestä huolimatta. Sittemmin olen tehnyt vauvan sukkiin ko. kantapäätä ja nyt se sujuu jo paremmin! Pidän tästä sukkamallista ko
vin ja voisinpa neuloa toisetkin tällaiset.

Kuurankosketus- sukat

Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm
Malli: MinnaProductions ~Ulla 1 / 2004

Vuoden 2005 kesäkuussa aloittamani virkkaustyön lopputulos on tässä. Ihanaa, että tämä on valmis. Sain harjoiteltua vuorittamistakin lisää! Omaan käyttöön laukku tuskin pääsee, mutta jospa laukulle löytyy vielä oikea omistaja.


Kesäkassi

Lanka: Novita Tennessee
Koukku: 3,5
Koko: 10 x 15 x 8 cm
Malli: Oma

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kesäkassi, vuori käy siihen todella hyvin!

vikke* kirjoitti...

Kivoja juttuja olet väsännyt!

Pitääkin ottaa anoppilaan mennessä jotain kivaa lankaa mukaan just autoon, matka sinne kestää 8h *huoh* mutta katkaisemme nyt matkat kahteen pätkään lasten takia.

En muutes edelleenkään ole ratsaille noussut, kun se "mun talli" muutti veks. Mietinnässä yhä kiva tallipaikka...ehkä kokeilen Nukarin Mintzun issikoita ;)
Anopilla myös hevostallit joten siellä varmaan aikaisemmin.

muoriska kirjoitti...

Tuosta lakista/piposta, vuorita tosiaan joko trikoolla, tai sävyyn sopivalla ohuella fleecellä, ei kyllä pidä tuulta mutta ei kutitakaan..

KirsiJ kirjoitti...

Hei, luin blogisi arkistoa. Esiin nousi yksi juttu: en päässyt mistään nappulasta takaisin etusivulle, josta olisin valinnut uuden kuukauden. Joissakin blogeissa (Vuodatus) yläpalkista pääsee etusivulle. Toivottavasti keksit jonkun kikan. En osaa neuvoa, kun blogisi on bloggerissa.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos kommenteista marja, vikke, muoriska ja kirsij!
Marja, vuoreksi olin ajatellut tiettyä kaapista löytyvää. Kävi kuitenkin niin etten sitä löytänytkään, joten kävin kangaskapasta pienen palan tätä nykyistä. Kassin vuoritettuani, löysin kankaankin! :0)
Vikke, mene ihmeessä kokeilemaan issikoita! Toivottavasti pääset ratsastelemaan pian.
Muoriska, löysin trikoota hieman kaapista ja sillä ompelin n. 10 cm kaistaleen vuoreksi. Olisi muuten kanattanut vuorittaa kokonaan... Tulee aina näitä päähän pistoja! :D
Kirsij, hmmm täytyypä tutkia asiaa. Kerron, jos löydän neuvon! :0)