lauantaina, heinäkuuta 22, 2006

Pipo

Edit: Lankakuva täällä pelleilee ja yritin saada pysymään sen paikoillaan... Anteeksi, jos tulitte turhaan.

Aino pipoa täytyi hieman jatkojalostaa. Kiinnitin "vuoreksi" trikoosta pienen kaistaleen, ompelin surutta koneella ja kiinnitin kaistaleen muutamin pistoin neuleeseen, jotta pysyy paikoillaan. Olisin tietysti voinut samoin tein tehdä ihan oikeankin vuoren, mutta tulee aina näitä ideoita... :D Kyllä tämä kelpaa minulle ulkoilupipoksi, varmasti asiansa ajaa.


Uusi petrooli- väri on ruvennut miellyttämään silmää enemmän ja enemmän. Värihän on toki ollut jo kauan "muodissa", mutta itse olen herännyt tähän väriin vasta nyt. Ihanaiset Aino- kerät houkuttelivat minut Citymarketissa lankahyllylle. Ja hyllyltä koriin sitten pompsahtivat myös nämä muutkin langat. Syksyn lähestyminen saa ajatukset väreissäkin jo kääntymään tummempiin sävyihin. Ainosta syntyvät varmasti ainakin lapaset!

Uudessa Ullassa oli vaikka mitä neulottavaa / virkattavaa! Kyllä te Ullan tekijät olette taitavia. Tosi hienoa, että suomeksikin löytyy näin tuoreita, uusia ja ihania ideoita. Itseltäni kun ei vielä tuo englanniksi neulominen suju tuosta noin vain. (Asiaan täytyisi perehtyä ja vain ottaa härkää sarvista, osaanhan kuitenkin englantia ihan hyvin.) Puikoille varmasti pääsevät Polysemiakämmekkäät ja Lainesukat!
Toivon, että rakoileva pilvisyys repeäisi auringon paisteeksi tallireissulle. Sen jälkeen saa sataa vaikka pieniä eukkoja, minä käperryn sohvan nurkkaan kilkuttelemaan.
Sutjakoita silmukoita kaikille viikonlopuksi!

4 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

VSB=) ullassa oli todellakin toinen toistaan kauniimpia ja ihampia ohjeita, ja taas 'taideajatuslista' kasvaa.

Ziina kirjoitti...

sinun kuvissa tuo petroolilanka näyttää hyvältä, paremmalta kuin kaupan hyllyssä:)

KirsiJ kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
KirsiJ kirjoitti...

Aiemmassa viestissäni liikaa kirjoitusvirheitä. Huomasin lukeman 19999, kun vierailin blogissasi. Ei muuta, kun hyvää kesän jatkoa!