keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2005

Vanhaa ja uutta

Lomat on lomailtu, paljon on ehtinyt tekemään kaikkea mukavaa. Ulkoilemisen ja saunomisen muun muassa ehti tarttumaan puikkoihinkin ja hieman käymään lankaostoksillakin. Nyt on siis kuitenkin palattu kotiin ja on taas aika päivittää blogiakin.
Alemmasta kuvasta löytyy tosi vanha juttu. Yläasteella, värkkäilin lasten puuvillapaidan käsityötunneilla. Enää en muista, mistä ohje oli tai mitä lankaa paitaan neuloin. Paksuhkoa lanka on ollut ja saumoista ainakin on tullut aika jyhkyt. Enpä muistanut, että sininen miellytti silmää noin kauan aikaa sitten... :) Paitaa ei ainakaan vielä kukaan ole pitänyt ja tuo mallikin hieman arveluttaa, onkohan liian leveä ja hihatkin hieman mietityttävät. Voisihan tuota kokeilla entrata, vaikkapa kuvioiden, silmukoita jäljittelemällä... mutta se siitä.
Novitan Wool- lanka sen sijaan taipui lomalla Ulla- lehdestä löytyneillä MinnaProductionsin Sydämiä ja Raitaa sukkaohjeilla pikkusukiksi. Sydämiä ja Raitaa- sukkien ohjeet on alunperin puuvilla- langalle, mutta hyvin sujuivat Woolillekin, koon kanssa nyt sitten vain katsomme kenelle prinsessalle ovat sopivia. Ohjeet hieman muuntuivat matkan varrella, mutta tulihan tahkottua tiimalasikantapään kanssa ja nyt minä osaan tehdä sen ilman suurempia reikiä! Nämä kyllä valmistuivat nopsasti! Ihania neulottavia! Kiitos taas selkeiden ohjeiden! :)

Ei kommentteja: