sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2005

Puolivalmista

Neulottu on hieman. Sain valmiiksi toisen naisten sukan viime viikonloppuna Vihreästä Vyyhdistä ostamastani sinisestä SuperSockesta. Toinen on jo hyvää vauhtia aluillaan ja saanen senkin valmiiksi alkuviikosta. Tällä langalla neulominen on suorastaan liian helppoa, raitaa ja raitoihin "pilkkuja" syntyy ilman sen kummempia konsteja, eikun vaan kilkuttelee... Minulle sopivaa "televisioneulontaa". Väri, toki miellyttää omia silmiänikin ;), mutta on erittäin mieluinen sukkien saajalle. Ajattelin, että sukat saa lahjaksi anoppi.
Mutta, mitä ihmettä sitten tuo hahtuvalankakiekko tekee kuvassa? Voisinpa sanoa, että se on lainassa kuvauksia varten... mutta kyllä, kyllä se on muuttanut meille. Viitaten edellisen postauksen kommentteihin, KirsiÄr oli jättänyt jo minulle diagnoosin addikti ja minusta tuntuu, ettei tämä hahtuvakiekko ainakaan paranna asiaa :). Tämä kiekko pompahti kassiini Järvenpään kudonta-asemalta, jossa olin louskuttelemassa puilla hieman pajupannunalustoja sekä muutaman poppanatabletin. Hahtuva saa odotella nyt näiden muiden töiden valmistumista ja sitten hahtuva saa kunnian muuntua vanttuiksi.
Tämä käsillä tekeminen on minulle, niin kuin teille muillekin blogilaisille, suuri intohimo. Näitä blogeja on ilo seurata, osamme tehdä aivan valtavasti kaikenlaista. Me viemme eteen päin käsillä osaamisen taitoa ja huolehdimme osaltamme ettei tämä taito aivan unohtuisi. Sitä paitsi, kirjoitellessamme blogeihimme aina uudet ja uudet ihmiset voivat saada kärpäsen pureman käsitöiden pariin! :)
Hyvää Sunnuntaita!

5 kommenttia:

Nimuel kirjoitti...

Moips! Onko se kudonta-asema siellä lähellä keskustan koulua? Mitä kaikkea sieltä voi ostaa? Minua kun hirvittää että Neulansilmä siinä keskustassa lopettaa. En haluaisi joutua Helsinkiin ja Keravan Anttilaan ostoksille jahka joskus lakkaan köyhtymästä..

Siniset Silmukat kirjoitti...

Moi Ninni!

Kudonta-aseman löydät, kun esim. kävelet tietä Hesburgerin ja entisen torin välistä syvemmälle. Oikealla puolella on Hesen jälkeen ensin uusi nuorisotila (matala pitkänomainen rakennus) ja sen jälkeen vaalea tiilirakennus joka on kudonta-asema tai siis käsityökeskus. Sisään mennään "pikkuruisesta" sivuovesta. Kannattaa aina varmistaa etukäteen, että henkilökuntaa on paikalla. Itse asiassa valikoimasta tarkemmin en tiedä. Silloin, kun hankin hahtuvan minulla oli niin kiire, etten ymmärtänyt edes kysyä. Varsinaista isompaa "myymälää" ei ole. Ehkä voisit soittaa ensin ja tiedustella tarkemmin valikoimasta? :) Pitäisiköhän meidän myös kertoa huolestamme Käsityökeskukseen, mikäli siis Neulansilmään ei heti tule uutta yrittäjää niin tosiaan pitää ostokset suoritella kauempana.
Ohessa yhteystiedot:

Järvenpään Käsityökeskus Yhteiskouluntie 16
04400 Järvenpää
puh (09) 288443

Mikäli ennätän, voin minäkin soittaa. Mikäli ennätän ensin, laitan blogiisi viestiä!

Nimuel kirjoitti...

Moi!
Minä jännitän puhelimessa asioimista, joten olisi kiva jos viitsisit soittaa.(olen piiloujo, kasvotusten puhelias)

Olisipa mahtavaa, jos käsityökeskuksesta saisi kunnolla lankaa ja neulontatarvikkeita niin saisi ne omasta kaupungista. Kysyntää varmasti olisi, varsinkin jos markkinoisivat.

Hanna kirjoitti...

Ompas upeen väristä hahtuvaa. Minkähän kehräämön hahtuvaa? Onko kotimaista? ...utelias...

Siniset Silmukat kirjoitti...

Moikka Hanna!

Kiekko on Pirtin kehräämön liukuvärjätty hahtuvalanka. Minustakin tosi hyvän väristä! Suunnittelen tekeväni siitä kunnon tumput. Niitä olisi kyllä tarvittu näillä paukkupakkasilla!Käsityökeskuksen hyllyssä oli niin mahtavia värejä, että täytyi tehdä töitä päästääkseen vain yhdellä kiekolla.:)