tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

Valmista!

Flunssan kourissa on sujunut viime viikon loppupuoli ja viikonvaihde. Kamalasti ei ole jaksanut, mutta jotakin valmista olen saanut aikaiseksi. Kuvassa siis nämä anopin lahjasukat valmiina. Olen ihan tyytyväinen tuotokseeni. Ohjeena minulla oli Novitan sivuilta Nalle-langasta tehtyjen naisten perussukkien ohje, muovasin sitä hieman mieleisekseni ja anopin jalkaan sopivaksi. 3:n puikoilla kilkuttelu sujui mukavasti. Toivottavasti ovat sopivat ja mieleiset. Kerron sitten! :)
Kaiholla olen katsellut teidän blogilaisten neulomia ihania pienen pieniä sukkia ja lapasia... Niinpä minäkin päätin seuraavasta pikkuprojektista. Hankin Novitan Wool:ia ja oikein vaaleanpunaista!Siitä meinaan neuloa pikkuruiset sukat, jotka saa lahjaksi pikkuruinen prinsessa. Saa nähdä, osaanko pieniä sukkia neuloakaan, mutta miten ihmeessä tiedän, miten pitkän terän sukkaan tarvitsee vaikkapa 2 vuotias? Täytyy tutustua aiheeseen, onneksi netistä löytyy apua kaikkeen!
Piakkoin meinaan taas tarttua avokin villapuseroon, vuorossahan on etukappale. Ehkäpä se on sopivaa neulottavaa viikonlopun automatkalle, jolla suuntaamme nenämme kohti mökkiä ja loman viettoa... mikäli flunssa antaa periksi!

3 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

Jos sulla on sukkien vastaanottaja valmiina jo, niin kehotan kysymään äidiltä minkä kokoinen jalka prinsessalla on. Sillä lapset kasvaa niin eri tahtia.

Esim. meidän 7-vuotias tyttö on pienempi kokoinen kun kaveriperheen tyttö, joka on 6 vee.

vikke* kirjoitti...

Kyl on hianot sukat!!

Meillä on vajaa 2-v poika ja jalan koko mehevä 24!! Eli Katin sanoin, nää kasvaa niin omaa tahtiaan että kannattaa varmistaa asia äiteeltä ;)
Arvioiminen on muutes maailman vaikein laji..varsinkin jos pitää lukuja siihen ottaa huomioon.

Kati E kirjoitti...

No juu niin kasvaa. :) (Peesaan tässä itseäni!)

Meidän 2 v 7 kk pojalla taas jalka on 23 suurin piirtein. Eli tästä näkee miten nämä kasvavat omaa tahtiaan. :)