sunnuntaina, marraskuuta 13, 2005

Hahtuvatumput

Kiitos kommentoijille! :D Totta se on, pystyn neulomaan. Ihan oikeasti! Kunhan vain muistan etten innostu liiaksi! Kiitos kaikille, että olette pysytelleet kuulolla, vaikkei blogissani ole syntynyt valmista. Kiitokset myös tsemppauksista, niitä on ollut ihana lukea!
Viime postauksen sukat pitivät alunperin tulla vastalahjaksi avokin enolle saamistamme kasvimaan antimista. Isänpäivä kuitenkin kolkutteli ovella ja avokin isä saikin nämä saapassukiksi. Vikke, kiitos vinkkauksesta isänpävälahjoihin! Appi tykkäsi kovin ja enolle neulotaan uudet sukat!
Kädentaito 2005- messuilta hankin oranssikeltaista Pirtin Kehräämön hahtuvaa. Kiekko halusi muuntua huovutettaviksi tumpuiksi. Kaivoin Järvenpään Käsityökeskuksen ohjeen esille ja sain aikaiseksi tällaiset. Koska en ollut vielä neulonut hahtuvaa, varmuudeksi tein miesten koon ohjeella. No, niistähän sitten yllättäen tulikin miesten kokoiset. :D Ja arvatkaa... en olisi ikinä uskonut, että minä neuloisin kaksi oikean käden lapasta. Näinpä kävi, olin niin innoissani, että kykenen neulomaan ja halusin saada valmista! Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen. Äitini niksi pelasti pulasta. Purin ainoastaan lapasen kärkikavennuksen pois, muljautin peukalon vasemmalle ja neuloin kärjen uudestaan. Kas, peukalo oli sitten vasemmalla! Kiitos äiti! Tykästyin hahtuvan lampaan tuoksuun sekä "rasvaisuuteen"!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahtuva on minunkin mielestäni ihanaa neuloa, voisinpa oikeastaan sanoa, että kaikkein mieluiten neulon sitä :)

Sanna Tallgren kirjoitti...

Riittikö yksi kiekko noihin lapasiin? Ne on kauniit. Kaksinkertaisellako neuloit? Onko jossain hahtuvalapasten ohje? Olen tehnyt vaan huopasesta... Kauheesti kysymyksiä ;)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Sanni, lapaset neuloin kaksinkertaisella hahtuvalla ja ostamastani kiekosta jäi vielä noin puolet. En omista sopivaa vaakaa, joten en osaa sanoa, mitä kiekko sitten painaa...
Hahtuvalapasten ohjeen löydät mm. Ziinan Pahainen blogista oikealla olevista otsikoista.