tiistaina, elokuuta 30, 2005

Viimeisteltävää

Nyt, kun neulomisessa on pakonomainen tauko, on hyvä tehdä väli-inventaario siitä, missä mennään. Penkasin (vasen käteni suostuu jo aika hyvin yhteistyöhön kanssani :0)) Kristelin innoittamana neulekorini keskeneräiset työt esiin. Ajattelin ettei minulla montaakaan keskener... Uhrattuani hetken asialle, kyllä sitä tehtävää riittää käsien parannuttua. Toki, en ole ollut yhtä "ahkera" kuin moni teistä :D! Salakavalasti mukaan vilahtivat kirahvi ja joukko kiinteitä silmukoita.

  • 7- veljestä villapaita edistyi lomalla ja olisi edistynyt enemmänkin. En sitten tullut ottaneeksi ohjetta saatika valmista takakappaletta mukaan reissuun... Ajattelin etten kehtaisi kuitenkaan kuin muutaman kerroksen. Summamutikassa etenin kädentien kavennuksille, 4 kerrosta muuten uupui! Ei ole listan epätoivoisin.
  • Kirahvi ristipisto. Ensin kävi SuloVilenit, ostin tämän keväällä ale- korista. En ole ristipistoillut ikinä ja niinpä innoissani pistoilin liian harvasti. Kirahvi ei mahdu jalkoineen kankaalle. Mitä tästä opimme? Kysy viisaammilta neuvoja aivan uutta aloittaessa! Tälle täytyy keksiä jotain, lyhennänkö jalat? Työ oli niin katkera pala, että hautasin maaliskuussa tapahtuneen mokani laatikon perukoille... Kirahvi kiittää, että sai nähdä vielä päivänvalon.
  • Kassin tekele. Raukka ei oikein tiedä onko se menossa vai tulossa, suunnittelee ComeBack:ia keväällä 2006.
  • Sinisellä vauvannutulla oli vakava tarkoitus valmistua Ninnin järjestämään keskosneulekeräykseen. Olen tosi pahoillani, mutta en saanut tätä valmiiksi ajoissa. :(((
  • Kuuran kosketus- sukat. Toisesta sukasta on tulossa käsialaltaan tiukempi, joten purkuun ja uusi yritys.

Lisäksi keskeneräisinä odottavat:

  • Huovutetut pannulaput (kiinnitysnappeja vailla)

PS: Langankuluttajan vinkillä löysin minäkin linkin, jolla löydät omia juttujasi muiden blogeista. Uudet lauseet näyttikin bonganneen myös Sinisten silmukoiden lausahduksia. Näitä hetken tutkisteltuani, pitäisikö minun ryhdistäytyä tämän kirjoittelun kanssa? Neuleblogit olivat muutenkin inspiroineet Uusia lauseita kovin. Kyllä tämä neuleiden maailma on ihan omansa! :0)

Ei kommentteja: