sunnuntaina, helmikuuta 27, 2005

Takakappale valmistui!

Kiitos kannustuksesta!
Siitä innostuneena, neuloin aamusella takakappaleen valmiiksi! Varoitus lankahamsterilaisille, seuraava osuus saattaa sisältää kuva-/tekstimateriaalia uusista langoista. :) Suokaa siis anteeksi Lankahamsterilaiset.
Piipahdimme eilen Helsingissä ja myös Hakaniemen hallissa. Kävin tutustumassa
Vihreän Vyyhdin valikoimaan, jossa teistä hyvin moni onkin käynyt ostoksilla. Totta, kaikkea ihanaa putiikissa olikin ja niin mukavaa palvelua! Alla kuva ostoksistani.
Takakappaleen valmistumisen kunniaksi, ajattelin neuloa tähän väliin naisten perussukat Supersocke 100 / River Color - langasta. Meinaan startata tuosta sinisävyisestä- langasta heti, kun sormeni tältä näppäimistöltä ehtivät. Ajatukseni oli ensin neuloa loppuun vielä kesken oleva Kuuran kosketus- sukka, mutta en voi pitää nyt puikkojani erossa tuosta hauskasta langasta.
Itselläni ei ole ollut suurempaa lankavarastoa ja onhan neulomisharrastuksenikin ollut hyllyllä. Muutaman viikon ajan kuitenkin olen poikkeuksetta löytänyt itseni lankaosastoilta hiplaamassa lankoja. Olen kyllä ollut maltillinen, mutta kyllä pussiin on muutamia keriä 7-veljestä ja Nallea kertynyt.
Hmm.. tekstistäni alkaa erottua aika monta huolestuttavaa oiretta ihanasta neulomisvimmasta... Avokkini on onneksi vielä autuaan tietämätön mistään vakavammasta, koska eilen hän mm. valitsi kanssani noita Supersocken värejä ja pohti mitä niistä kenellekin voisi neuloa.
Aurinkoa kaikkien sunnuntai- päivään!

3 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Sinäkin löysit tiesi Vihreään Vyyhtiin. Eikö olekin ihania lankoja! Varsinkin ne käsinkehrätyt villat, näköjään olit yhden vyyhden sellaista ostanutkin. :)

Ei mullakaan taida mies vielä tajuta neuleriippuvuuteni astetta... ;) Mutta saavatpa miehetkin paitoja sun muita.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Aivan, ne käsinkehrätyt ovat minun mieleeni kovin! Ja langoissa oli mitä kauniimpia värejä!

KirsiÄr kirjoitti...

Meillä miehellä meni noin kolmisen kuukautta ennen kuin se yhdisti lankakerät, keskeneräiset neuleet ja muun sälän kokonaiskuvaksi. Diagnoosi: addikti :)

Käsinkehrättyä villalankaa minulla ei vielä olekaan...