maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Vihdoinkin!

Täällä ollaan pitkän tauon jälkeen! Suuret Kiitokset niille, jotka olette jaksaneet pysyä blogini tilaajina tauosta huolimatta. Tulimme muuttaneeksi syksyllä ja tänne ei niin vain saatukaan Nettiyhteyksiä. Odotellessamme parempaa, kiitos pelastavalle vaihtoehdollemme, Soneralle, yhteydestä! Jälleen pääsen kertomaan kätteni töistä, ihastelemaan teidän muiden taidokkaita ja inspiroivia neuleita, ideoimaan ja oivaltamaan.

Taukoni aikana en ole ehtinyt valtavasti saada valmista aikaiseksi neuleiden saralla, sillä kaikenlaista puuhaa lattiasta kattoon on riittänyt! Päivitän tänne kuitenkin valmiit työni pikku hiljaa ja tästähän tämä lähtee taas käyntiin!

Vielä jotain valmista. Joululomareissussa kilkuttelin valmiiksi tällaiset sukat Novitan Seitsemän Veljeksen Jättiraidasta. Nämä on neulottu Novitan perussukkaohjeella (soveltaen!), naisten koon silmukkamäärällä ja nro 3 puikoilla. Näistä ei aivan aikuisen jalkaan ole. Kireä käsialani vaatii nro 4puikot, niin ei tule pingotettua turhaan! :D Täytyy siis muistaa jatkossa!

11 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kiva kun pääset taas bloggaamaan!

iso gnu kirjoitti...

Tervetuloa uudelleen mukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, ei sinua ole unohdettu!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kannattaa aina odottaa.

Tuosta tilaajien säilymisestä. En minä ainakaan lopeta tilausta siitä syystä että joku ei ehdi bloggaamaan. Ei ne osoitteet siellä suosikkilistan hännillä paina yhtään mitään. Sittenhän pääsen heti lukemaan kun tauko on ohi!

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat täältäkin, mukavaa, kun olet taas linjoilla :).

Anonyymi kirjoitti...

Paluusi on tämän räntäsateisen päivän sininen valopilkku.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :)

Ziina kirjoitti...

kivikangasta löytyy eurokankaasta, 6 e/ m

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija ilmottautuu mukaan ja odottelee lisäpäivityksiä. En ehtinyt vielä kahlata blogiasi kovin pitkälle, mutta kivalta näytti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun yhteydet toimivat taas!