sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Aurinkoista sunnuntaita!

Alla kuva Ilonalle menneistä vaihtolapasista. Toivottavasti ovat sopivat ja mieluisat. Aikataulu meni näiden kohdalla omalta osaltani päin hongikkoa - olen pahoillani Ilona sekä vaihtoemäntä Topperi!
Auringon paiste on armottomasti näyttänyt kaikki kodissa olevat pölyhiukkaset -sikäli mikäli paiste niin likaisten ikkunoiden läpi pääsee! Minua siis puraisi siivouskärpänen ja lankakorikin sai oman osansa siivouspäivästä. Minä, joka en osta muka lankaa kuin harvoin, jouduin nyt katsomaan totuutta silmiin. Lankaa on ostettu enemmän kuin ehdin neuloakaan. Kori itsessään sisälsi jo aika määrän lankaa, mutta entä ne korin ulkopuolelle pesiytyneet pussit! Yksi kerä silloin ja toinen tällöin on vaarallista tissuttelua! :0) Iso Ego tarkistaa, että kori on varmasti siivottu pohjia myöden.
Lankakoria tonkiessani iski inspiraatio tähän tilkkupeittoon. Tässäpä tilkkupeiton luonnos. Uusimmat tilkut näette päissä, jossa peittoa koristaa kaksi pitkää ja kaksi ihanaa punaista tilkkua. Nämä saapuivat Seijan hömppäsiä- blogista. Kaunis kiitos!
Viikonloppuna palkitsimme itsemme siivousurakasta ja teimme retken tänne. Suosittelen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, jospa minäkin saisin lopulta pääteltyä enimmät langanpätkät ja lähetettyä ne tilkut sinulle :).
Muuten on ollut valmiina jo jonkin aikaa..
Tosi kauniinväriset lapaset!

Siniset Silmukat kirjoitti...

Hieno juttu! Jään odottelemaan innolla!

kuka lie kirjoitti...

Pikaisesti tulin kertomaan, että Fufoilua löytyy uudesta blogista:
http://fufofinishing-unfinished-objects.blogspot.com/
Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania käsitöitä olet tehnyt ! Ja miten ihana tuo onkaan tuo suomenheppa =) Aurinkoisia ratsastuspäiviä ja mukavia käsityöhetkiä !