sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

Valmis Fifi

Kuulkaa, Fifi on valmistunut hiljakkoin. Luulin siihen kuluvan paljon enemmän aikaa! Huivia oli hauska neuloa, vaikkakin mallikerran oppiminen jäi kyllä huivin viime metreille. En ymmärrä, jotenkin vaan en nähnyt työstä, mitä seuraavaksi neulotaan. Sen kyllä opin erottamaan, jos rivi lähti etenemään virheellisesti. Unelmissa häämöttääkin nyt Fifi2. :0)





Malli: Fifi- huivi / Johanna Pajakoski
Ohje: Ulla 01/ 05
Lanka: Novita Kid Mohair, 3 kerää (á 50 g)
Puikot: 4 mm
Huivin leveys: 194 cm

Viime viikolla valmistui hässäkkätöinä myös kaksi Novitan verkkoponchoa, ohjehan löytyy tästä tai tästä. Valitettavasti jäätte ilman kuvia (eikä niissä nyt mitään ihmeellistä kuvattavaa olekaan), ponchot menivät jo omistajilleen. Molemmat valmistuivat Teddy langasta, toinen väristä 668 (ruskea) ja toinen väristä 099 (musta). Ruskeaan lankaa kului 2 kerää (á 100g) ja mustaan kului 2,5 kerää (á 100g). Näitä ponchoja oli odotettu kauan, mutta Teddyä puuttui. Vihdoin metsästysten jälkeen lankaa saatiinkin ja ponchot saatiin valmiiksi. Juuri ja juuri ajoissa Deadlineen nähden. En nimittäin uskonut ehtiväni ajoissa. Sitä vaan näköjään ehtii jos on pakko. :0)

Tämä hässäköinti aiheutti sen, että valitettavasti lapasvaihtoparini Ilona joutuu odottamaan hieman lapasiaan. Toivottavasti sait Ilona sähköpostini ja Hävityksen Kauhistuskin on informoitu asiasta. Olen pahoillani, yritän saada lapaset mahdollisimman pian perille.

Tänään kävin aamusella ratsastamassa. Ihana maastolenkki teki terää ja samalla sai aimo annoksen happea. Nyt voi siis hyvällä omalla tunnolla uppoutua neulomaan ja välillä vaan käydä lataamassa pyykkikoneeseen pyykkiä. Heppaihmiset muuten, käykääpä kurkkaamassa Tuntiratsastajan - ja Pollet- blogiin. Hauskaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten unelmaisen utuinen huivi =). Siistiä jälkeä :)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos Marja! :0)

eusu kirjoitti...

Ihana siitä tuli!:) Nam!

(Ja en usko, että ne meidän liivit on enää tallessa... vastaus tuonne alempaan kommenttilaatikkoon...)

vikke* kirjoitti...

Ihanan pehmeän ja kevyen näköinen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo Fifi. Itselläni 200 g Kid Mohairia odottaa inspiraatiota. Aloittelin jo Novitan sivuilla olevaa huivia, mutta sekosin mallissa joten purin työn. Ehkäpä Fifiin pääsisin helpommin sisään...??