sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Neuleunelmia ja unelmaneuleita

Taannoin unelmoin BranchingOut- huivista. Näin silmissäni monien blogilaisten valmistuneet hienot huivit. Innoisani ostin lankaa, tulostin ohjeet ja uskoin selviytyväni elämäni ensimmäisestä englanninkielisestä ohjeesta. Lankavalintani meni kuitenkin täysin metsään. Suunnittelemani Florica ei halunnut hienoksi huiviksi vaan taisteli kaikilla säikeillään vastaan ollakseen ruma ja sotkuisen näköinen lankaläjä. Lanka oli liian"kankeaa" malliin tai sitten minä olin kykenemätön siitä neulomaan. Äitini ystävällisesti adoptoi langat. Äidin käsissä langat taipuivat kaulahuiviksi virkkuukoukun avulla. Tämä huivi löytyi joulupukinkontista! Kiitos!

BO- huivi on unelmissani yhä, ehkäpä kokeiluun pääsevät seuraavaksi tarjouskorista syksyllä hamstraamani valkoiset KidMohairit.

Jouluna kaipasin itselleni punaista, pörröistä neuletta. En pidä juuri koskaan punaisia vaatteita, mutta joka joulu haluaisin aattoillaksi jotain punaista ja pehmeää. Päätin, että kunnes avokin villis vihdoin on valmis, aloitan jouluneuleen teon heti. Näin saatan saada sen valmiiksi ensi jouluksi... Juu juu.... älkää voihkiko ruutujenne takana. :D Neuleen haluaisin tehdä Mohairista ja niinpä kysynkin teiltä arvon bloggailijat, mikä mahtaisi olla hyvä Mohair-valinta? Yritin etsiskellä jo malliakin, nämä kaksi tulivat vastaan, mutta eivät oikein ole sitä mitä haen. Varsinkaan oikeanpuoleinen. Sitä paitsi, en haluaisi valtavasti ruveta sorvaamaan ohjetta näillä mitättömillä taidoillani. Vasen malli Suuri Käsityö-lehdestä 10 / 2005, oikeanpuolimmainen 1/2006 Modasta. Ensi jouluksi haluan myös ehdottomasti neuloa Fritidsgarnista huovutettavan punaisen hiippapipon ja huovutetut tumput!


Arvatkaas, olen saanut tartunnan
Lauran- blogista. Vaaleanpunaisen viruksen. Se salakavalasti sai minut katselemaan vaaleanpunaisia asioita ja näyttämään ne silmissäni mukavalle. Ensimmäinen vakavampi oire havaittiin, kun kaapistani löytyi vaaleanpunainen paita. Seuraavaksi halusin neuloa vaaleanpunaista. Onneksi ystävilläni on pikkuprinsessoja ja niinpä lankahyllyllä en enää voinut vastustaa, vaan tulos oli allaolevan kuvan kaltainen. Työn alle pääsi pinkki 7- veljestä.

7 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Hihi, tällaistä virustautia mä vähän veikkailinkin :)

Mulla on kanssa oltava aina aattoiltana ja mieluiten jo viikkoa ennen joulua punaista yllä, vaikken muuten väriä käytä vuoden mittaan, mut sillä pääsee oikeaan joulutunnelmaan. Joulukuun alussa ostamani kaks Kitten Mohair -kerää (mun lempimohair) eivät ehtineet jouluiseksi viritykseksi, mut jos ens jouluksi...

Siniset Silmukat kirjoitti...

Laura, onneksi kysymksessä ei ole tämän vaarallisempi virus. Itsekin muuten ajattelin Kitten Mohairia punaiseen kietaisuneuleeseen...

Linne kirjoitti...

Ullassakin oli nätti kietaisuneule: http://www.ullaneule.net/0205/ohjeet_senja.html

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos Meri! Totta, oikein varteenotettava vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Haastan sinut listaamaan omituisuutesi. Lue ohjeet blogistani. ;)

vikke* kirjoitti...

Järvenpäästäkö löysit noita lankoja?
Mä en ole nähnyt täällä missään. Tosin nyt ollaan oltu jo viikon verran kotona kipeenä.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Vastaan haasteeseesi riitu! :0) Vikke, omat uutuuslangat löytyivät Jumbon Anttilasta. Kävin tänään lauantaina Prismassa ja siellä näkyi lankahyllyllä olevan jo jonkin verran kevään uutuuksiakin.