maanantaina, huhtikuuta 11, 2005

Etenee vai eteneekö...

Avokin puseron etukappaleen resori on neulottu valmiiksi ja sen kun vaan neuloisi eteen päin. 7- veljestä vaan tuntuu nyt Woolin jälkeen kertakaikkiaan karkealta köydeltä ja atooppinen käsi-ihottumakaan ei tällä hetkellä tykkää yhtään neulomisesta. Avokin mielestä oikean käteni sormet näyttävät nakeilta, jotka on paistettu uunissa aivan kuiviksi ja ryppyisiksi... Koeta nyt siitä repiä huumoria... :)
Mieleni rempoo neulomisen suhteen erittäin moneen suuntaan. On niin tuhat ideaa, mitä voisin aloittaa... Kesken ovat kuitenkin Kuuran Kosketus-sukat, toinen kappale jotain hyvin pientä (paljastan kun ovat valmiit) ja avokin pusero. En uskalla kamalan montaa projektia pistää vireille yhtäaikaa, neulomisvauhtini on suhteellisen etanamainen.
Aamusella televisiota katsellessani neuloskelin välipalaksi Fritidsgarnia pannulapuksi (joululahjat alkavat jo valmistua). En todellakaan ole jouluintoilija, mutta syksy ja juuri marras- joulukuu on vaan tosi tiukkaa töissä ja projektia on monenlaista. Näinpä käsillä tekemisen aika on hyvin vähäistä tällöin. Huomasin, että ensimmäisessä Ullassa olisi ollut ohjekin (by MinnaProductions). Pähkäilin hetken itsekseni ja loin 35 silmukkaa ja kehittelin oman mallin... Mikäli lappunen on vielä pesukoneen jälkeen jonkin näköinen, kerron mitä olen oikein puuhastellut.
Ehkä minunkin pitäisi siirtää ajatukseni keväisempiin neulomuksiin... katsotaan miten käy! ;)

3 kommenttia:

Lape kirjoitti...

Olipas kommentti, no itsellä tulee käsiin kuiviin kohtiin todella kipeitä haavaumia, jotka eivät verta kuitenkaan vuoda? Niin että atoopikon arkea? Mä olen vaan siedättänyt itseni 7veljeksellä, ni se ei oo paha... aina?

Siniset Silmukat kirjoitti...

Olenpa lape huomannut samaa, että saan käsiini noita kipeitä haavaumia. Minulla vaan tahtovat mennä "pohjia" myöden. Jostain syystä nyt keväällä minua on kutittanut valtavasti joka puolelta, joten taidanpa kärsiä atooppisesta ihosta muuallakin kuin käsistä. Tsemiä sinulle, kivaa tämän jutun kanssa ei ole, mutta sen kanssa oppii olemaan.

Nimuel kirjoitti...

Eikös osallistuta 11.6. julkineulomispäivään? Kerätään mahdollisimman paljon neulojia neulomaan kävelykadulle!