maanantaina, kesäkuuta 13, 2005

Tilannekatsaus

1. Ranskanpastillihuivissa on nyt kaksi kerää Santorinia. Leveyttä on 18,5 cm ja pituutta 140 cm. Ajattelin ensin stoppaavani kahden kerän jälkeen, mutta hetken soviteltuani tulin siihen tulokseen, että pituutta kaivataan kolmannen kerän verran. Muutoin en saa solmittua huiviani haluamallani tavalla. (= ensin huivi kaksinkerroin "lenkiksi", sen jälkeen huivi kaulaan ja päät ujutetaan lenkin läpi)
2. Avokin villapaita 7- veljeksestä odottaa hihoja ja puolikasta etukappaletta
3. Ninnin keskoskeräykseen tarkoitettu nuttu on hitusta vaille valmis (uskoisin sen sopivan kyllä vielä)
4. Uusi Fritidsgarn- pannulappu on puolivälissä
5. Virkkausjuttu edistyy tosi hitaasti (tämä huumoripläjäys seuraa tuota tuonnempana)
6. Toinen Kuurankosketus- sukka kaipailee puolisoa

Minunhan piti olla yksi työ kerralla valmiiksi tyyppiä. Piti!

Eikä uusia lankoja ennen kuin vanhat on neulottu. Tämäkin lause on virallisesti kumottu. Sillä! Jokaisessa neulojassa asuu myös pieni hamsteri. Löysin itsestäni sellaisen Keravan Anttilassa. Kiitos Anttilan täti, olit pakannut uudet Woolit "vanhojen" merinokerien eteen. Aivan sattumalta kopaisin, josko löytyisi muutama merinokerä takaa ja niinpä löysin aika montakin kerää. ... En laskenut vielä... MerinoWooliin tykästyin talvilomalla neuloessani pikkusukkia!

Olen lukenut blogeistanne kivoja kokemuksia KIP- päivästä! :0) Hienoa! Itse en yrityksistä huolimatta tällä kertaa ennättänyt mukaan. Toivottavasti päivästä tulee perinne!

Sormet syyhyävät kokeilemaan. Sain ystävältäni pienen aarrepussin, joka sisälsi jämäksi jääneitä Cernittejä. Ajattelin niistä yrittää nappeja noihin huovutettuihin pannulappuihin... joten taidanpa lähteä kokeilemaan!

2 kommenttia:

Pia Nore kirjoitti...

Pikku vinkkinä kerrottakoon että Santorini (Ranskanpastillihuivi) kyllä venyy käytössä eli voi tulla sitten liiankin pitkä huivi);-)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos vinkistä Villapallo! Illalla, kun huivia neuloin mielessäni kävi tämä venymismahdollisuus, enkä sitten osannut päättää jatkanko vai päättelisinkö... Neulon ehkä hieman lisää, mutten koko kerää...