maanantaina, kesäkuuta 27, 2005

Neulottua ja kudottua

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää kaikille! Juhannusreissulla hyödynsin automatkoja neuloen ja niinpä syntyi lisää pannulappuja. Anteeksi siis, jos aiheutin lisää vaaroja Lahti- Heinola - akselilla. Muutamasta autosta sain kyllä huvittuneita katseita. Jotta blogistani ei tulisi tylsääkin tylsempi pannulappublogi, tässä hieman muita tuotoksiani.
Ylimmäisessä kuvassa kutomani ontelopoppana, jossa sisällä siis pehmusteena vaahtomuovia. Kudoin tämän pätkän istuinpehmusteeksi puutarhan puisen säilytyslaatikon päälle. Samalla osallistuin ystäväni poppanankudehävitystalkoisiin. Kahden hengen talkoot toimivat samalla periaatteella kuin lankahamsterit, kuteita ei saanut ostaa lisää. Tästä tuli mielestäni pirteä, kesäinen pehmuste. Ontelopoppanalla on pituutta 150 cm.
Keskimmäisessä kuvassa kutomani pajukaitaliina. Pajuja minulle ystävällisesti oli kerännyt äitini. Samaan loimeen kudoin myös lyhyempiä pannunalustoja... onpas kaikki nyt niin pannun sitä ja pannun tätä... :0) Kaitaliinalla on pituutta 150 cm.

Siniset silmukat löytyvät myös blogilistalta!

Ei kommentteja: