sunnuntaina, toukokuuta 29, 2005

Tietsikkaongelmia, pannulappuja, tilkkua ja muuta keskeneräistä

Huh! Ensin kadotin blogistani rinkilaatikon ja laskurin, kun menin muuttamaan ulkoasua... sitten meni kotikone totaalisesti jumiin. Koneeseemme oli pesiytynyt virus (kaikesta virus- / palomuuriohjelmistosta huolimatta) ja sai tietsikan aivan tolaltaan. Nyt kone on putipuhtoinen ja toimii kuin unelma, mutta mitä tapahtui Hellolle ja missä välissä? Se ei toimi, eikä saa yhteyttä ulkomaailmaan. Latasin Hellon uudestaan, mutta ei se herännyt. Mulla pääsee itku, koska en ole tietokonevirtuoosi ja avokkini vielä vähemmän.
Tällä kertaa ei siis kuvia!

Punaisesta Fritidsgarnista neuloin jo keväällä pannulapun ja sain eilen sen viimeisteltyä loppuun asti. Keksin siihen mielestäni kivan ripustuslenkkisysteemin ja olisin halunnut sitä kovasti teille näyttää! Pesukoneeseen menoa odottelee myös toinen pannulappu samaisesta langasta, mutta sinisenä. Esittelen tuotoksiani sitten, kun hello suostuu toimintaan. Näistä valmistuu pukinkonttitavaraa... Myös mustaa villaa ja onnellinen hörhö ovat ajoissa joulun suhteen! hyvö juttu!

Osallistun myös Riikan järjestämään tilkkupeittoprojektiin. Oma tilkkuni pääseekin puikoille piakkoin!

Kesken ovat vielä hitusen Villapallon - ohjeella Santorini langasta neulottava ranskanpastillihuivi sekä Ninnin järjestämään keskosneulekeräykseen tuleva nuttu On-linen merinovillasta. Nutusta puuttuisi toinen etukappale ja hihat. Ninnille lähtevät joka tapaukessa äitini lahjoittamat töppöset ellen saa valmiiksi omaa nuttuani. Olen nimittäin yrittänyt olla ärsyttämättä kiukuttelevaa kättäni. Se, kun suuttuu nyt kaikesta mihin kosken.

Ja haavelistaan... puikoille haluaisin Sophien ja Fifin (mummolle). Koukulle tahtoisin farkkukassin (myös Villapallon blogista) sekä kassin Novita neuleet- lehdestä 2 / 2000 sivulta 21 (malli 23). Näistä täytyy vain silti haaveilla, koska virkkaamisesta ei ole kokemusta juuri lainkaan ja neulominenkin ottaa oman aikansa. Hiljaa hyvä tulee, mutta kun luonne olisi äkkiähetinytpian.

Hauskaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja: