keskiviikkona, joulukuuta 14, 2005

Arvontapostia, kirjoja ja lapasvaihtoa!

Tässäpä vielä kuva paketeista, jotka lähtevät huomenna postin kyytiin blogiarvonnan voittajille Pirkolle ja Tuazophialle! Kynttilät paketeissa ovat minun sekä ystäväni tekemiä.








Muutama viikko sitten tein kirjahankintoja. Molemmat
sain edullisesti tuttavani kautta
WSOY:n kirjakerhosta.
Knight:in kirja oli minulla kirjastoautolta lainassa kesällä. Tykkäsin kirjasta, vaikken virkkausimmeisiä olekaan. Meinaan kuitenkin muutamia ideoita kokeilla.

Neulojan käsikirjaa olen selaillut hieman, mukavalta vaikuttaa. Silmääni iski pienoinen Novita- painotteisuus. Tiedä sitten onko hyvä / huono asia. Täytyy tutustua paremmin aiheeseen.

Nämä ihanaiset, Topperin järjestämän lapasvaihdon, lapaset saapuivat minulle Riitulta. Lämpimät, pörröiset, sopivat ja ennen kaikkea tarpeeksi pitkillä varsilla varustettu! Nämä kyllä lämmittävät kätösiäni. Kiitos vielä!

Joulupukki kävi siis meillä jo hieman etuajassa. :D Olin ollut ilmeisesti melko kiltti...

Kiire alkaa vähitellen hellittämään ja ehdin taas päivittelemään ahkerammin blogiani ja seuraamaan muiden ideoita pursuavia blogeja. Seuraavaksi kuulette tilkuista.

Hyrisevää joulun odotusta kaikille!

6 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Hihii, kävin täällä vakoilemassa. ;) Mutta ei tästä tontut suutu, kun ei nuo sellaisia joululahjoja kai ole, joita ei saa vakoilla... Meillä oli muuten pienenä tosi tarkkaa, ettei saanut käydä kurkkimassa lahjoja ja koskaan ei käytykään. Toisin kun serkun perheessä tätinikin oli _puhkomassa_reikiä_paketteihin_ nähdäkseen mitä lahjoja on ostettu. Mutta kiitos jo ensin näin etukäteen, ihania juttuja olet paketoinut!

Siniset Silmukat kirjoitti...

Saa vakoilla :0) Sovitaan, että tämä on ns.pikkujoululahja, niin ei ole niin vaarallista. :D Meillä myös oli tarkkaa kotona ettei lahjoja vakoilla, eipä niitä sitten kauheasti tullut vakoiltuakaan. Enkä nykyänkään avaa joululahjoja ennen aattoa vaikka saisin ne aikaisemmin.
Ole hyvä siis ja ihanaista joulun odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS! Ihana paketti saapui perille tänään. Onpa mukavaa saada paketti, jossa todella näkyy osaava kädenjälki ja myös semmoinen huolellinen asenne! Siis että kaikki oli vielä niin kaunnisti pakattu! Pannunalunen oli upea ja oikein tarpeellinen meille. Kynttilöitä ajattelin vielä hetken ihailla ennen polttamista, vaikka lapsukaiset kärsimättöminä olis halunneet saada niihin heti tulen. Karkit on jo melkein syöty ja lautasliinatin tulee takuulla käyttöön.
Kiitos päivän piristyksestä ja iloista joulua!

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos Pirkko! Tässähän ihan hämmentyy, kiitos kovasti sanoistasi. On kiva kuulla myös muiden mielipiteitä, itse kun tahtoo tulla sokeaksi omille töilleen. Ihana kuulla, että pakettini ilahdutti koko perhettä :0)!
Rauhallista Joulunaikaa Kaikille teille! ... ja "tavataan" taas blogissa!

MysteryKnitter kirjoitti...

Kauniit lapaset! Ihailen aina neuleitasi, teet niin upeaa jälkeä! Well done!

Siniset Silmukat kirjoitti...

Lapaset ovatkin lapasvaihdon tulosta Riitulta Kemijärveltä! :0) Kiitos kuitenkin! ;0)